Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ugens

Ugens mobil-wallpaper: En kasse Vocaloids

1080×1920 (Full HD)

Jeg skifter alligevel jævnligt wallpaper på min mobil, og siden jeg praktisk taget altid ender med noget anime-relateret tænkte jeg at jeg lige så godt kunne dele dem med jer.

Denne tegning af en kasse med en enorm mængde Vocaloids gør mig altid glad at se på, der er så mange små, glade detaljer at få øje på.

Siden der er så ufatteligt mange forskellige opløsninger på mobil-telefon skærme og man på det fleste kan tilpasse billedet har jeg ikke lagt så mange forskellige op. Jeg ved at det er en anelse pixelleret i høje opløsninger, men siden skærmene på mobil-telefoner er så små burde det ikke være så synligt på dem – det forstyrrede i hvert fald ikke mig på min iPhone 5.

480×640

640×960 (iPhone 4)

640×1136 (iPhone 5)

720×1280 (HD ready)

1080×1920 (Full HD)

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X