Bind 1 forside

Skole komedie light novel serien “Jinsei” laves til anime

20. november 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Der er en anime adaptation af Ougyo Kawagishis Jinsei/La Bonne Vie light novel serie i produktion. Jinsei er det japanske ord for “liv”. Den populære roman serie er illustreret af Meruchi Nanase (Hell-Come) og er udgivet af Shogakukans light novel linje Gagaga Bunko siden januar 2012, og det sjette bind udkom i går den 19ende november 2013. Manga udgaven kommer til at gå i Shogakukans månedlige manga magasin Sunday GX.

Seriens hovedperson er high school drengen Yuki Akamatsu, der er en del af anden avis-klub på Kumon Gakuen. Han får besked på at overtage livs-rådgivnings-sektionen i avisen af lederen af klubben, Ayaka Nikaidou. Han begynder at svare på spørgsmålene fra eleverne med hjælp fra tre piger i klubben: videnskabs eleven Rino Endo, den liberale kunst elev Fumi Kujo og den sports-orienterede elev Ikumi Suzuki. Deres meninger passer aldrig sammen.

Kilde Mantan Web
Kilde Crunchyroll