Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ugens

Ugens mobil-wallpaper: Ecchi Rin

Jeg skifter alligevel jævnligt wallpaper på min mobil, og siden jeg praktisk taget altid ender med noget anime-relateret tænkte jeg at jeg lige så godt kunne dele dem med jer.

Denne ecchi tegning af Vocaloiden Ren er sexet sådan som hun forførende stritter med bagdelen.

Siden der er så ufatteligt mange forskellige opløsninger på mobil-telefon skærme og man på det fleste kan tilpasse billedet har jeg ikke lagt så mange forskellige op. Jeg ved at det er en anelse pixelleret i høje opløsninger, men siden skærmene på mobil-telefoner er så små burde det ikke være så synligt på dem – det forstyrrede i hvert fald ikke mig på min iPhone 5.

480×640

640×960 (iPhone 4)

640×1136 (iPhone 5)

720×1280 (HD ready)

1080×1920 (Full HD)

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X