Seneste trailer for “Space☆Dandy”

Seneste trailer for “Space☆Dandy”

8. december 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Bandai Visual har udgivet endnu en trailer for den kommende TV anime serie Space☆Dandy, der laves af studio Bones.

Der er også et rigtig godt billede på den officielle hjemmeside.

Seneste trailer for “Space☆Dandy”

Space☆Dandy begynder på japansk TV den 5 januar 2014 (23:00 JST) på Tokyo MX stationen.

Beskrivelse

Space Dandy er en dandy i rummet! Denne drømmeskønne eventyrer med den vidunderlige  pompadour rejser gennem galaksen på jagt efter aliens som ingen har fundet endnu. For hver ny race han finder får han en stor belønning, men denne dandy skal være hurtig for det er først til mølle! Med sine to sidekicks, den nedslidte robot QT og Meow, den katte-lignende alien, udforsker Dandy bravt ukendte verdener beboet af en vifte af aliens. Følg med den bedst klædte alien jæger i rum og tid i hans eventyr der ender på universets kant!

Kilde Moetron