Ny Studio Ghibli film til næste år: “Omoide no Marnie”

Ny Studio Ghibli film til næste år: “Omoide no Marnie”

13. december 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge den officielle hjemmeside kommer den næste Studio Ghibli anime film,  “Omoide no Marnie”  i de japanske biografer til næste sommer (2014). Den er lavet over Joan G. Robinsons klassiske roman “When Marnie Was There.” Instruktør Hiromasa Yonebayashi (“Arriettys Hemmelige Verden”) og komponist Takatsugu Muramatsu er begge med på projektet.

Ny Studio Ghibli film til næste år: “Omoide no Marnie”

Beskrivelse

Anna har ikke en eneste ven – indtil hun møder Marnie mellem sandbankerne. Men Marnie er ikke helt som det indtryk hun giver…En atmosfærisk spøgelseshistorie med sandheder omkring venskab, familie og ensomhed.

Anna bor hos plejeforældre, er utilpasset og har ingen venner, altid udenfor. Så bliver hun sendt til Norfolk for at bo hos gamle her og fru Pegg, hvor hun løber vildt omkring sandbankerne og i vandet. Der er et hus, Sump Huset, som hun synes hun genkender – og hun møder snart den underlige lille pige Marnie, der bliver Annas første ven. Så forsvinder Marnie en dag. En ny familie, Lindsay, flytter ind i Sump Huset. Anna har lært så meget fra Marnie om venskab og bliver gode venner med Lindsay familien – og finder ud af nogle underlige sandheder om Marnie, der ikke var som hun lod til…

Folkene bag

  • Instruktør: Hiromasa Yonebayashi (“Arriettys Hemmelige Verden”)
  • Screenplay: Keiko Niwa, Masashi Andou, Hiromasa Yonebayashi
  • Musik: Takatsugu Muramatsu
  • Animation: Studio Ghibli

Kilde Moetron