“Ryuugajou Nanana no Maizoukin” light novel laves til TV anime

“Ryuugajou Nanana no Maizoukin” light novel laves til TV anime

13. december 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Der er en TV anime adaptation af Kazuma Ootorino’s (forfatter) og Ringo Akas (illustrator) romantisk komedie light novel serie Ryuugajou Nanana no Maizoukin (龍ヶ嬢七々々の埋蔵金 / Nanana’s Buried Treasure) på vej. Serien begynder på japansk TV på Fuji TVs noitaminA program blok til april 2014.

“Ryuugajou Nanana no Maizoukin” light novel laves til TV animeReklame video

Beskrivelse

Historien handler om Nananas skat, spøgelset af en pige der engang var smuk men NEET (Not in Education, Employment or Training). En dreng kaldet Juugo fik frataget støtten fra sin far og tvunget til at skifte til en high school på “Special Student Zone,” en kunstig ø. Med kun 40.000 yen (2103 kr) til at overleve for om måneden vælger Juugo en billig lejlighed der bliver hjemsøgt af Nanana. Juugo og medlemmer af skolens eventyrer klub slår sig sammen på en  “stor skattejagt” på øen efter Nanana Samlingen, en skat der har en mystisk magt.

Folkene bag

  • Instruktør: Kanta Kamei
  • Series komposition: Hideyuki Kurata
  • Character designer: Tetsuya Kawakami
  • Musik: Keigo Hoashi/MONACA
  • Animation: A-1 Pictures
  • Twitter konto: @nanana_tv

Kilde AnimeAnime!
Kilde Moetron