Seneste trailere for “Maken-ki! Two”

13. december 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Kadokawa Anime Kanalen på YouTube bringer en 15 sekunders TV reklame og en 2 minutters reklame video for den kommende Maken-ki! Two TV anime.

Begge har åbnings sangen for anden sæson, “Cherish” af stemmelægger gruppen ARMS. Gruppen består af Iori Nomizu, Misuzu Togashi, Kaori Sadohara og Misato og blev grundlagt i 2012 og sang tema-sangene til 2012 TV animeen Upotte!! og 2013 animeen Date A Live.

Den førsten sæson af Maken-ki! TV animeen var på 12 afsnit. Den er baseret på Hiromitsu Takedas kærlighed komedie action manga og blev lavet af AIC Spirits (Strike Witches 2) og gik på TV i Japan fra oktober til december 2011.

Det er ikke AIC Spirits der laver toeren men XEBEC (To Love-Ru Darkness, Haiyore! Nyaruko-san). Den kommer på japansk TV den 15 januar 2014.

Kilde Crunchyroll