Super Figure: Himawari Shinomiya -Swimsuit ver.- (Soft Bust Edition) [Vividred Operation]

Super Figure: Himawari Shinomiya -Swimsuit ver.- (Soft Bust Edition) [Vividred Operation]

14. december 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Griffon Enterprises udgiver endnu en stor figur i deres Super Figure linje, Himawari Shinomiya fra Vividred Operation. Med 1/2.5 skala og 60 cm høj er hun virkelig stor – ikke mindst hendes bryster. Hendes hår er fint nuanceret og hendes varme gule bikini ser godt ud på hende, især sammen med hendes lysende gule øjne, men det mest bemærkelsesværdige er ikke hendes tøj (eller mangel på)…

Som anden del af navnet antyder har hun nemlig bløde, gummi-agtige bryster i stedet for den normale hårde plast som resten af figuren (og normen for andre figurer) – men hvem sidder og tager på deres figurers bryster?

Hun udkommer til sidst i januar 2014 til en matchende stor pris på 25.420 yen (1337 kr) og kan bl.a. købes hos AmiAmi.

Super Figure: Himawari Shinomiya -Swimsuit ver.- (Soft Bust Edition) [Vividred Operation]