Cu-Poche Mikoto Misaka [A Certain Scientific Railgun]

Cu-Poche Mikoto Misaka [A Certain Scientific Railgun]

19. januar 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Kotobukiya fortsætter deres linje af Cu-Poche chibi-figurer med Mikoto Misaka fra A Certain Scientific Railgun (To Aru Kagaku no Railgun).

Som sædvanlig for de poser-bare chibi figurer følger der en stor mængde tilbehør med. Således kommer Mikoto med tre ansigter (virker til at være det normale efterhånden) – et normalt ‘neutralt’ ansigt, et sødt blinkende og et forlegent. Der følger en række effekter med også som lyn og ildkugler (med hendes typiske mønt projektil indeni), hendes ‘jern sand’ sværd og hendes bamse. Man kan også give hende en blomster-hårnål på.

Jeg er stadig ikke den store fan af de synlige led på Cu-Pocherne, hvilket er det eneste der trækker dem ned i forhold til Good Smile Companys nendoroids efterhånden for resten af kvaliteten er på plads, men leddene i hendes albuer og knæ forstyrrer mig virkelig.

Hun udkommer til juni (2014) til ¥3800 (200kr) og kan bestilles hos Hobby Search, AmiAmi, CD Japan og Big in Japan.

Kilde Alafista
Kilde
Tomopop