56% af de moderne japanske mænd har ikke engang været på dates

20. januar 2014 3 Af Erik Weber-Lauridsen

Tal viser at den seneste generation af japanske mænd der er blevet voksne er blevet endnu mindre fremme i skoene, idet 55,8% af de 20 årige mænd nu ikke har haft nogen form for romantiske erfaringer.

Et afstemning blandt netop myndige, hvilket er 20 år i Japan, har vist at 80% af mændene og 70% af kvinderne ikke havde nogle partner.

140120man

Den samme undersøgelse i 2000 viste at omkring 50% af de adspurgte havde en partner, hvilket har ledt medierne til at spekulere over hvor kastreret forsigtige de seneste forvredne unge er. Medierne mener at de ser ud til at “have problemer med at tale med det modsatte køn” på grund af al deres tid brugt online eller fordi de nægter at købe biler og se TV måske.

De de stakkels unge mænd uden en partner sagde  63,8% at de faktisk ønskede af få en, det laveste tal siden 2000. Det er altså en ret stor del der slet ikke ønsker at få et forhold.

55,8% af mændene og 39% af kvinderne udtalte at de “ikke engang har haft én” partner, og 23% af mændene og 14,8% af kvinderne havde ikke engang haft så meget som ulykkelig kærlighed.
Den nye gruppe af “harem mestre” (som de japanske nørder uden kærester kalder dem) dominerede forholdene med 22,6% der har haft over 5 partnere (omend vi heldigvis ikke ved om det er efter hinanden eller samtidig).

De fleste havde ikke travlt med at blive gift selvom de havde råd, over 90% mente at “under 30″ var et godt tidspunkt at blive gift på omend kvinderne foretrak 30 årige mænd og mændene 25 årige kvinder. 19.6% af mændene ville ikke giftes overhovedet, 20,5% af kvinderne, hvilket passer godt med de senere år.

De kraftigt dalende japanske fødselstal overrasker ikke, det virker til at de har glemt hvordan det med forhold fungerer og jeg er enig med dem der i spøg kalder dem for “menneskelige pandaer” – en race der næsten er uddød fordi de ikke kan finde ud af at parre sig længere.

Kilde Yahoo
Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)