Tsubomi Kido

15 sekunders reklame for “Mekaku City Actors”

28. januar 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Her er en15-sekunders reklame for den kommende anime serie Mekaku City Actors fra studio Shaft. Det projekt fra instruktør Akiyuki Shinbo er planlagt til at komme på japansk TV til april på TV-stationen Tokyo MX og online på NicoNico Douga.

Mekaku City Actors er en adaptation af Kagerou Project — et blandet-media projekt af Vocaloid musical komponisten og forfatteren Shizen no Teki-P; også kendt som Jin. Historien handler om en gruppe teenagere med overnaturlige evner der kalder sig selv Mekakushi-dan.

Beskrivelse

Shintaro Kisaragi, en HikiNEET der har holdt sig i sit værelse i 2 år, levede et normalt liv indtil han mødte en cyber pige kaldet Ene, der dukkede op på hans computer skærm da nogen sendte ham en mystisk e-mail for et år siden year ago. En dag roder Ene med Shintaros PC hvilket får ham til at gå udenfor for første gang i to år.

Folkene bag

  • Original: Jin
  • Instruktør: Akiyuki Shinbou
  • Producer: Atsuhiro Iwakami
  • Animation: Shaft

Stemmer

  • Takane “Ene” Enomoto – stemmelægger Kana Asumi
  • Haruka “Konoha” Kokonose – stemmelægger Mamoru Miyano
  • Mary Kozakura – stemmelægger Kana Hanazawa

Character designs

Kilde Moetron