Monster Hunter 4G/4 Ultimate til 3DS afsløret

30. januar 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Jægere kan begynde at forberede sig på at støve deres våben af idet “Monster Hunter 4G” udkommer til Nintendo 3DS i Japan her til efteråret og den vestlige udgave, “Monster Hunter 4 Ultimate” her i Vesten i starten af 2015.

Spillet bliver kompatibelt med med save data fra det originale “Monster Hunter 4“. Samlet er det en af de største spil-annonceringer på det japanske marked i 2014 (ifølge japanerne), større end noget selv PS4 kan tilbyde…

Debut traileren

Over en times Monster Hunter 10 års jubilæums film og samling af trailere:

Annonceringen af at “Monster Hunter 4 Ultimate” (den Nordamerikanske og Europæiske udgave af “Monster Hunter 4G“) kommer i starten af 2015:

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

140130mhu