Blair - Soul Eater

Ugens afstemning: Bedste katte-person ting

28. februar 2014 1 Af Erik Weber-Lauridsen

Siden det er ved at være fastelavn skulle ugens afstemning have noget med det at gøre, og siden man slår katten af tønden kunne det være noget med katte-personer. Det blev til denne hurtige liste, der er mange, mange andre gode der kunne være på men det blev altså disse fem – så må vi få en mere seriøs afstemning om catgirls, -boys og i det hele taget katte på et senere tidspunkt.


De sidste to ugers afstemning var jo “hvilken fyr man helst vil date“, mest en for pigerne omend flere fyre også har svaret, og den endte med 69 stemmer. Alle fik stemmer, mellem 11 og 21, men i sidste ende løb Zero fra Vampire Knight med en tydelig sejr.


Men denne uge er jo “Bedste katte-person ting”, og de fem kandidater er:

[socialpoll id=”2189555″]

Afstemningen lukker næste fredag den 7 marts 2014.