Ifølge mavebåndet om sjette bind af light novel serien er der en anime adaptation af Nozomi Kotas (forfatter) og 029s (illustrator) fantasy-komedie series Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de (異能バトルは日常系のなかで / Inou-Battle in the Usually Daze) på vej fra studio Trigger.

Beskrivelse

De fem medlemmer af litteratur klubben vågnede med overnaturlige evner for et halvt år siden. Selvom medlemmerne forventede at blive kastet ud i kampe med super-kræfter på deres skole fortsatte deres dagligdag som normalt. Der var ingen hemmelige organisationer der stræbte efter verdens ødelæggelse, ingen krige med super-kræfter, ingen modige helte eller dæmon konger. Medlemmerne af klubben ser dog stadig frem til mulighederne for eventyr og fortsætter med at tro at hver dag bringer dem tættere på disse fantasier. Deres dage med romantisk komedie og kampe med overnaturlige evner begynder!

Første bind af Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de light novel serien blev udgivet af GA Bunko den 30 juni 2012. En manga adaptation er gået i Monthly Comp Ace magasinet siden september 2013, illustreret af Kousuke Kurose.

Kilde Livedoor
Kilde Moetron

Kategoriseret i: