Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Forummet fjernet igen igen

Som folk nok ved forsøger jeg altid at give folk en bedst mulig oplevelse når de bruger siden her, og her spiller sidens load-hastighed kraftigt ind. Det er på en del områder blevet bedre siden jeg skiftede til en dedikeret host, omend siden er gået ned indimellem, og dette skyldes at dele af siden er meget tunge – så tunge at de ved peak har tvunget servereni knæ.

Jeg har skåret ned på en del af tingene bag scenen, som ikke vil påvirke brugeroplevelsen på nogen måde, men en af de ting, som brugerne ser der kræver meget var forummet. Det stod for 15-25% af sidens belastning, men ingen brugte det. Der er ikke kommet nogen indlæg der i over seks måneder, og selv der var det kun tre, så det trak reelt resurser til noget der ikke blev brugt. Derfor har jeg valgt igen at fjerne det, og denne gang kommer det med stor sikkerhed ikke igen.

Jeg har nogle ideer til en erstatning, som der forhåbentlig vil blive brugt mere og som ikke kommer til at belaste siden her, men skal have tænkt det mere igennem før jeg vil afsløre noget.

3 kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X