Love Stage

Første trailer for boys love TV animeen “LOVE STAGE!!”

21. marts 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den første trailer for den kommende TV anime adaptation af Eiki Eiki og Taishi Zaous boys love manga Love Stage!! blev i går lagt på Kadokawa’s YouTube anime kanal.

Den bliver fortalt af de to hovedpersoner: Izumi Sena (stemmelægger: Tsubasa Yonaga) og Ryoma Ichijo (Takuya Eguchi) sammen med åbningssangen “LΦVEST” af SCREEN mode.

Mangaen går i Kadokawa Shotens boys love-tema andet-månedlige magasin CIEL og indtil videre er der blevet udgivet tre manga tankobon (bøger) i Japan. Der er også en spin-off serie, Back Stage!!, der også er skrevet af Eiki Eiki sammen med Kazuki Amano, der også er nået op på tre bind indtil videre.

Beskrivelse

Historien handler om en 18 årig dreng, Izumi Sena, der er en del af en kendt familie. Hans far er sanger, moderen er skuespillerinde og broderen er forsanger i det super populære band Crashers. Men Izumi selv er bare en almindelige otaku universitets studerende hvis drøm er at blive en manga kunstner på et tidspunkt.

En dag kan han ikke afvise at deltage i en TV reklame i dametøj uden at afsløre sin sande identitet. Den populære unge skuespiller, der vælger Izumi til reklamen er den 20 årige Ryoma Ichijyo. Han optrådte sammen med Izumi i en reklame en enkelt gang for 10 år siden og blev forelsket i ham ved første blik dengang.

Love Stage

TV animeen laves af J.C.STAFF (Bakuman., Tantei Opera Milky Holmes) og Ken’ichi Kasai (Aoi Hana, Bakuman.) er instruktør. Den får premiere på japansk TV til juli.

Kilde Crunchyroll