Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

“Saenai Kanojo no Sodatekata” light novel laves til TV anime

冴えない彼女の演じかた af kami
「冴えない彼女の演じかた」 by (kami)

Ifølge forlaget Fujimi Shobo er der en TV anime adaptation af Fumiaki Marutos (forfatter) og Kurehito Misakis (illustrator) romantiske komedie light novel serie Saenai Kanojo (Heroine) no Sodatekata (冴えない彼女【ヒロイン】の育てかた / How Not To Raise A Girl (Heroine) i produktion. Det ny projekt er en del af Fuji TVs noitaminA program blok til januar 2015.

Light novel serien er indtil videre på 5 bind, hvoraf det første udkom den 20 juli 2012. Der er lavet flere manga adaptationer over serien, herunder en af samme navn i  Dragon Age; “egoistic-lily i Young Ace og en spin-off manga i Big Gangan der hedder “Koisuru Metronome“.

Beskrivelse

Tomoyo Ak er en highschool otaku der arbejder deltids for at støtte sin samlen af BDer. Han er heldig og støder direkte ind i Megumi Kato, den smukkeste pige han nogensinde har set. Naturligvis drejer dette møde hans liv indtil en kompliceret malstrøm af forhold. Eriri Spencer Sawamura, hans halvt-udlænding barndomsven der altid har lagt vægt på hendes forhold til hovedpersonen. Kasumigaoka Utaha, et kold, rolig kendt literært geni der skubber alle væk fra vores hovedperson. Hvad er dette? En eroge introduktion?

Historien om en lille ikke helt doujin cirkel men ikke helt indie studiss rejse gennem den hårde tid omkring comiket og derefter.

Trailer

Kilde Polyphonicar
Kilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X