“Shinmai Maou no Keiyakusha” light novel laves til anime

“Shinmai Maou no Keiyakusha” light novel laves til anime

23. marts 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge maj nummeret af Dragon Magazine (Fujimi Shobo) er der en anime adaptation af Tetsuto Uesus (forfatter) og Nekosuke Ookumas (illustrator) action-fantasy light novel serie Shinmai Maou no Keiyakusha (新妹魔王の契約者/ The Testament of Sister New Devil) i produktion. Om det bliver en TV serie, OVA eller film vides ikke endnu.

“Shinmai Maou no Keiyakusha” light novel laves til anime

Beskrivelse

“Hey, du sagde du gerne ville have en søster, ikke?” Sådan blev første års highschool eleven Toujo Basara spurgt af sin far og gik i panik. Derudover fortalte den excentriske far at han ville gifte sig igen. Han tog så af sted udenlands efter at have bragt Basara to smukke sted-søstre. Men Mio og Marias sande forme er faktisk en nybegynder dæmon hersker og en succubus!? Basara  gik næsten ind på en herre og tjener kontrakt med Mio, med en “modsat” kontrakt blev lavet ved et uheld, og Basara er nu herren!? Derudover bliver Basara udsat for en ecchi situation efter den anden på grund af kontrakten, men Mios liv er truet af andre dæmon stammer og helte stammer!! Det mægtigste kontrakt-underskriver action drama begynder!

“Shinmai Maou no Keiyakusha” light novel laves til anime

Reklame video for light novel

Reklame video for mangaen

Kilde Otakumo
Kilde Moetron