Trailer for den kommende “Shigatsu wa Kimi no Uso” TV anime

Trailer for den kommende “Shigatsu wa Kimi no Uso” TV anime

24. marts 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Under noitaminA 10th Anniversary blev det annonceret at der kommer en TV anime adaptation af Naoshi Arakawas romantiske komedie manga series Shigatsu wa Kimi no Uso (四月は君の嘘). Det ny projekt instrueres af Ishiguro Kyouhei og produceres af studio A-1 Pictures.

Shigatsu wa Kimi no Uso får premiere på Fuji TVs noitaminA program blok til oktober 2014.

Beskrivelse

Piano vidunderet Arima Kosei dominerede konkurrenterne og alle børne-musikere vidste hvem han var. Men efter hans mor, der også var hans instruktør, døde havde han et psykisk sammenbrud under en koncert der resulterede i at han ikke længere kunne høre lyden af sit klaver selvom hans hørelse var i orden. To år senere har Kosei stadig ikke rørt klaveret og ser verden monotont og uden nogen flair eller farve. Han var tilfreds med at leve sit liv med hans gode venner Tsubaki og Watari indtil en dag hvor en pige ændrer alt. Miyazono Kaori er en smuk, frisindet violinist hvis spillestil gengiver hendes personlighed. Kaori hjælper Kosei vende tilbage til musikverdenen og viser Kosei at man skal være fri og bryde grænserne modsat den strukturerede og rigide stil han plejede at have.

Folkene bag

  • Instruktør: Ishiguro Kyouhei
  • Serie komposition, Screenplay: Takao Yoshioka (High School DxD , Watamote)
  • Character designer, Chief Animation Director: Yukiko Aikei (Accel World)
  • Musik: Masaru Yokoyama (Arakawa Under the Bridge)
  • Animations produktion: A-1 Pictures

Trailer

Nøglebillede
Trailer for den kommende “Shigatsu wa Kimi no Uso” TV anime

Kilde Officiel hjemmeside
Kilde Moetron