“Moe Imouto” robot støvsuger

“Moe Imouto” robot støvsuger

31. marts 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Sharp udgiver en robot støvsuger der er inspireret af en sød søster (imouto) og kan følge instruktioner og indimellem kommer med tsundere udbrud.

Sharps Cocorobo linje af robotstøvsugere er kendt for en masse funktioner og ekstra ting i forhold til de herhjemme mere kendte Roomba konkurrenter, har i nogen tid har de således har stemme genkendelse i de største modeller. Nu tager de så skridtet videre og introducerer en moe personificering af enheden.

Hun hedder “Precoco-chan”, men vil selvfølgelig acceptere hvad end navn ejeren måtte give hende, og lever et glad og kært “imouto-agtigt” liv, men ligesom de rigtige kan hun indimellem få humørsvingninger og være på tværs – omend spørgsmålet er om dette er for at forklare at hun baldrer ind i møbler og er ved at kvæle sig selv i ledninger som robot støvsugere plejer er et godt spørgsmål.

Lige som en rigtig imouto kan hun endda være med i simple samtaler som:

“Hvad ville være godt til frokost?”

“Uhm, okonomiyaki smager rigtigt godt♪”

“Hvilke øvelser skal jeg lave i dag?”

“Øh, hvad med at løbe omkring i byen♪”

“Hvilke øvelser skal jeg lave i dag??”

“Kan du ikke tænke på den slags selv.”

“Du har en sød stemme, har du ikke?”

“Tak. Jeg rødmer ♪”

“Du er god til at gøre rent.”

“D-det er ikke sådan at jeg gjorde rent fordi jeg ville have du roste mig eller noget, OK!?”

Precoco-chan selv, der bare er klistret på støvsugeren, har character design af mangaka Kinusa Shimotsuki (“Kanon – Honto no Omoi wa Egao no Mukougawa ni”, “Sorawotobu, Mittsu no Houhou” og “Tonari no Kashiwagi-san”) og får stemme af den 16 årige seiyuu Ibuki Kido (GJ-bu).

Hun kan også styre andre enheder i hjemmet via hendes indbyggede wifi-forbindelse.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)