“Mujaki no Rakuen” OAD

“Mujaki no Rakuen” OAD på vej

31. marts 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Der kommer en original animation DVD (OAD) med limited-edition sjette bind af Urans ecchi-komedie manga serien Mujaki no Rakuen (無邪気の楽園 / Paradise of Innocence). Det udkommer den 29 august 2014 og instrueres af Hideki Araki.

Mujaki no Rakuen manga serien begyndte at blive udgivet i Young Animal Arashi magasinet den 5 maj 2010.

Beskrivelse

Shouta, en 25 årig NEET, bliver drillet af sine tidligere kvindelige klassekammerater, der alle har klaret sig godt, til en gensynsfest for deres klasse. Et mystisk uheld ved skolens pool sender ham tilbage i tiden så han kan konfrontere disse klassekammerater dengang da de alle var piger i femte klasse.

Annonceringen af OADen
“Mujaki no Rakuen” OAD

Forsiderne på mangaerne

Kilde Presepe
Kilde Moetron