Optagelsested og skuespiller for Erin i "Attack on Titan" filmen

Optagelsested og skuespiller for Eren i “Attack on Titan” filmen

7. april 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Der er endelig noget mere nyt om den længe ventede live action adaptation af den meget populære anime og manga serie “Attack on Titan” / “Shingeki no Kyojin”. Den vil blive optaget på Hashima Øen og Haruma Miura spiller Eren.


Hashima Øen er et af de primære steder filmen vil blive optaget, i dag er den mere kendt som Krigsskibs Øen (“Gunkan-jima”) på grund af øens silhouet. Jeg har nævnt den her tidligere i billed-serierne om det forladte Japan.

Mine-byen, der er kendt for at være presset ind og fylde hele den lille ø, blev forladt i 70erne og er siden blevet populær blandt folk der udforsker forladte steder og blev for alvor kendt da den var med i James Bond filmen Skyfall.

Hvor meget af filmen der vil foregå på øen er uvist, især da den ikke passer helt med stilen  i det oprindelige værk.

Skuespilleren der skal have rollen som Eren Yeager i live action filmen er Haruma Miura, skuespiller og J-pop stjerne kendt for “Crows Zero II”, “Gokusen”, “Kimi ni Todoke” og “Bloody Monday”.

Attack on Titan” /Shingeki no Kyojin” filmen er planlagt til premiere i 2015. Der er stadig ikke noget nyt om en anden sæson af anime serien trods vedvarende udokumenterede påstande fra fans dog.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)