Hollywood udgaven af "All You Need Is Kill" / "Edge of Tomorrow"

Hollywood udgaven af “All You Need Is Kill” / “Edge of Tomorrow”

18. april 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den kendte Hollywood personlighed Tom Cruise er med i den amerikanske live action film adaption af militær science fiction light novelen “All You Need Is Kill” – der dog har fået den amerikanske titel “Edge of Tomorrow”.

Hollywood udgaven af "All You Need Is Kill" / "Edge of Tomorrow"

Ud fra trailerne har de japanske fans modvilligt accepteret filmen omend der stadig er kritik over at Hollywood er ret fri i forhold til kildematerialet – og de er heller ikke så vilde med at Cruise vralter rundt i et powered exo-skeleton.

Den japanske udgivelse bibeholder “All You Need Is Kill” titlen:

En kort trailer:

Hoved traileren:

Filmen får premiere den 6 juni.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)