Tomoe - Queen’s Blade

Ugens afstemning: Hvem af disse anime piger er din yndlings præstinde?

26. april 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Sidste uge afsluttede vi (endelig ifølge en del respons jeg har fået) den store kæledyrs afstemning med finalen, og tilsyneladende vil folk alligevel helst have en sort kat (der kan tale) end en ridefugl eller andet mere eksotisk.

Vi bliver dog ved det “eksotiske” denne uge da vi ser på hvilke anime shinto præstinde, 巫女 miko, folk bedst kan lide. Så scroll ned, find kandidaterne og stem på din yndlings pige.


Vi fokuserer på anime personer og derfor er den populære Hakurei Reimu fra Tohou spillene ikke med – der er godt nok lavet fan-anime over spillene men ingen større officiel udgivelse så i min verden er det stadig et spil-univers.

[socialpoll id=”2198457″]


Afstemningen slutter og lukkes næste fredag den 2 maj 2014.