Ugens AMV: シャフト☆ハリケーン

27. april 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Tak til Lauge der for nogen tid siden foreslog denne MAD (music anime douga, den japanske pendant til AMV, anime music video) som ugens musikvideo. Christina kom med så mange gode AMVer så er ikke nået til den før nu, noget af et luksusproblem for videoen er en glimrende opsamling af et bestemt studies anime-serier – kan I se hvilket?

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.