Ifølge juni nummeret af Monthly Shounen Sirius magasinet er der en TV anime adaptation af Wataru Watanabes fantasy-komedie manga serie “Majimoji Rurumo” (まじもじるるも) på vej. Serien vil blive vist på japansk TV til juli 2014.

“Majimoji Rurumo” TV anime på vej

Beskrivelse
Shibaki er en high-school dreng hvis eneste interesse er piger. Han har bare fået ry som den mest perverse på skolen og pigerne undgår ham som pesten. En dag finder han en bog i biblioteket om hvordan man tilkalder hekse. Han forsøger det for sjov, men det viser sig at passe. En heks under oplæring, Rurumo, opfylder hans tossede ønske for en høj pris. Shibaki ender med at hjælpe Rurumo og til gengæld vil hun ikke tage hans  sjæl. Ved at gøre dette mister Rurumo sin position og bringer sit eget liv i fare. Rurumo må klare opgaven at få Shibaki til at bruge 666 magiske ønske sedler før hun kan blive en heks igen. Hver gang en seddel bliver brugt bliver Shibakis liv dog kortere.

Nu har Shibaki sit liv i egne hænder. Foretag en masse ønsker og hjælp Rurumo med at blive heks igen eller modstå fristelsen og forsøge at leve et langt liv.

Folkene bag

  • Instruktør: Chikara Sakurai (Little Busters!)
  • Serie komposition: Mariko Kunisawa (Shinryaku! Ika Musume)
  • Character designer: Kazunori Iwakura (Ai Yori Aoshi)
  • Lyd instruktør: Satoshi Motoyama (Senki Zesshou Symphogear G)
  • Animations produktion: J.C. Staff

Annoncering
“Majimoji Rurumo” TV anime på vej

Kilde Otakumo
Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,