デンキ街の本屋さん af 水あさと

“Denki-Gai no Honya-san” TV anime på vej

9. maj 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge juni nummeret af Monthly Comic Flapper magasinet er der en TV anime adaptation af Asato Mizus komedie manga serie “Denki-Gai no Honya-san” (デンキ街の本屋さん) i produktion. Den vil blive vist på japansk TV engang her til efteråret.

“Denki-Gai no Honya-san” mangaen er på 6 bind indtil videre, men det 7ende udkommer den 23 maj. Den begyndte oprindeligt at blive udgivet i Monthly Comic Flapper magasinet i juli 2011.

Beskrivelse

Umio er et sky barn der netop er begyndt på hans fritids-job i en manga butik lige i midten af byen. Men hans livsstil er ikke så glamurøs som neon lysene der oplyser byen. Umios nærmeste venner er hans kollegaer der alle har unikke personligheder, for at sige det mildt, og selvom de er rare folk har de deres underlige sider. De er en tæt gruppe venner, har øgenavne til hinanden og bruger deres weekender indenfor, beskyttede fra den ekstravagante scene udenfor.

Anime annonceringen
“Denki-Gai no Honya-san” TV anime på vej

Manga forsider

 

Kilde Otakumo
Kilde Moetron