AKB48 sælger bedre end nogensinde

AKB48 sælger bedre end nogensinde

30. maj 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Det store 6e AKB48 general valg er i gang og salget på første dag rundede 1.462.000 CDer, en ny rekord. Der er dog nogen skepsis online da dette delvis er nået ved at skumle otakuer har købt utallige kopier så de kan få flere stemmer til deres yndlings pige i valget af ny front-figur.

Ifølge Oricon opnåede AKB48s ny single “Labrador Retriever” 1,462 millioner eksemplarer “afsendt” på første dag, hvilket slog deres tidligere “Sayonara Crawl” med blot 11.000 – tidligere var den den hurtigst og bedst sælgene single i Japan.

Det er dog tydeligt hvordan den ny single klarede denne præstation, idet dedikerede fans længe har gjort et stort nummer ud af vise deres kærlighed til deres udvalgte pige ved at prale online med billeder af deres CDer der kommer med stemmesedler.

Kilde Infoseek
Kilde
Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)