ClariS pop-duoen er nu kun én person

ClariS pop-duoen er nu kun én person

5. juni 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Sony Music Japan har offentliggjort at Alice, et af medlemmerne i ClariS duoen, stopper for at fokusere på sine studier.

ClariS pop-duoen er nu kun én person

Den officielle udmelding fra Sony Music Japan kan ses herunder. Alice fortæller at hun stopper i duoen for at fokusere på hendes studier. Hun takker alle for at lade hendes drømme bliver virkelighed og hun lover at værdsætte alle de vidunderlige minder fra de tre år hun var i gruppen.

ClariS pop-duoen er nu kun én person

ClariS er en populær JPOP duo der består af pigerne Alice og Clara fra Hokkaido. De fik deres debut i 2009 og har sunget flere populære anime tema sange som “Irony” (Oreimo), “Connect” (Puella Magi Madoka Magica) og “Naisho no Hanashi” (Nisemonogatari).

Oprindeligt hed de “Alice Clara”, men som ClariS begyndte de at synge covers af sange fra anime og sange oprindeligt sunget af Vocaloids, og lægge dem op på video delings siden Nico Nico Douga. I september 2010 blev ClariS officielt en del af SME Records og udgav deres debut single “Irony” i oktober 2010. Deres tredje album udkom i går den 4 juni 2014.

Det bliver spændende at se hvad der sker med ClariS nu kun Clara er tilbage, om hun begynder en solo sang-karriere eller om hun finder en ny partner.

Kilde Sony Music Japan
Kilde Alafista