Rakuen no Otome figur

Susie Sun [Rakuen no Otome] (18+)

19. juni 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Skytube udgiver en 1/6 skala (16,5cm høj) figur af den barmfagre skønhed Susie Sun tegnet som del af mester bishoujo tegneren Tony Takas originale illustrations serie T2 Art Girls “Rakuen no Otome”. Hun har langt sort hår, en yppig krop med voluminøse attributter, kønne øjne og en detalje som en del nok vil synes om er at hendes i forvejen meget lille blad bikini kan tages af.

Nu vi er ved blade så er jeg vild med farvelægningen af det store blad hun sidder med, det ser virkeligt godt ud. Basen har også en virkelig fin efterligning af sand, og hendes hud er også fin nuanceret omend noget lys og uden tan-lines i forhold til at hun er på stranden og har en meget lille bikini på.

Figuren af Susie fra Rakuen udkommer til november, netop en tid hvor man længes tilbage til stranden og de letpåklædte piger der, til omkring 990kr og kan bl.a. bestilles hos J-list.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)