GoodSmile Company has announced preoder for this lovely scaled figure of Ciel Alencon from God Eater 2. She is posed with her powerful God Arc weapon in “Predator Form”. A “Blade Form” version of the weapon is also included, allowing you to choose which you prefer. She is scheduled for release in Dec 2014, and will be retailing for 16,800 yen. Interested folks can place your preorder with HobbyLink Japan, CDJapan and Hobby Search.

Ciel Alencon [God Eater 2]

20. juni 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

GoodSmile Company udgiver denne 1/8 skala figur af Ciel Alencon fra “God Eater 2” spillet. Hun står med hendes mægtige God Arc våben i “Predator Form”. Våbnet følger også med i “Blade Form” så man kan vælge den man foretrækker

Hun udkommer til december 2014 til ¥16.800 yen (903kr) og kan forudbestilles hos HobbyLink Japan, CDJapan og Hobby Search.

GoodSmile Company has announced preoder for this lovely scaled figure of Ciel Alencon from God Eater 2. She is posed with her powerful God Arc weapon in “Predator Form”. A “Blade Form” version of the weapon is also included, allowing you to choose which you prefer.   She is scheduled for release in Dec 2014, and will be retailing for 16,800 yen. Interested folks can place your preorder with HobbyLink Japan, CDJapan and Hobby Search.

Kilde Alafista