30. Yurika Todo (Aikatsu) - 88 stemmer

Top 30 anime idoler

3. juli 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Idoler er store i det japanske medie-billede i dag, og det gælder også for anime hvor der er flere serie der kun omhandler disse divaer som “The iDOLM@STER”, “Love Live!”, “Aikatsu” og “Wake Up Girls!“. Disse idoler er for det meste meget attraktive og har gode stemmer der underbygger deres idol status.

Over 10.000 japanere har stemt på hvem de synes er det med attraktive idol og som forventet kom 75,6% af stemmerne fra mænd og 24,4% fra kvinder.

Det overrasker heller ikke at “kampen” mellem “-iDOLM@STER” og “Love Live!” påvirker afstemningen, hvor de dominerer de højest rangerende anime idoler, idet den første der ikke kommer derfra er #13, Sheryl Nome. De to seriers rivalisering gør at de konstant er på siden af hinaden, og det ser ud til at ingen anden idol anime kan komme op siden af dem. Således er der kun ét idol fra “Aikatsu” i top 30medens ingen fra “Wake Up Girls!” er med. Samlet er de i top 30 kun otte der ikke er medlemmer af enten 65 Pro (The iDOLM@STER) eller μ’s (Love Live!).

Den klodsede pige Haruka og den søvnige Miki tog de to øverste pladser for 765 Pro men den llama-elskende Kotori og sangerinde-komponistenMaki nuppede tredje og fjerde pladserne for μ’s. “iDOLM@STER” fik over halvdelen af stemmerne i online afstemningen, hvilket nok også skyldes at de har flest medlemmer, med 5989 stemmer på alle medlemmerne fra gruppen samlet.

Kilde Charapedia
Kilde SGcafe