Black Butler damesko

Black Butler damesko

9. juli 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den japanske butik 2PMWORKS udgiver en flot række af dame-sko inspireret af Yana Tobosos populære manga og anime serie “Black Butler” (Kuroshitsuji).

Disse ChakeChoke sko er blevet designet ud fra de tre mest populære personer i “Black Butler”: titelpersonen Black Butler Sebastian Michaelis, Sebastians yngre herre Ciel Phantomhive og den rivaliserende butler Grell Sutcliff.

Sebastian Michaelis højhælede sko er en dejlig sort patent læder, med udsøgte detaljer på det forreste spænde og hælen. Der er endda en overraskelse i sålen: en enkelt rød perle symboliserer Sebastians røde øjne.

Ciel Phantomhive støvletterne har til gengæld hans kendetegnende butterfly og stribede tøj. Den øverste del er lavet i patent leather og satin bånd, hvilket også passer med Ciels tøjsmag.

Sidst men ikke mindst har Grells højhælede sko har alle hans mest flatterende kendetegn. Med blodrødt falskt krokodilleskind, en aftagelig sort og sølv perle-kæde og kranie detaljer som lås og hæl vil disse sko helt klart gøre indtryk.

Sebastian og Grell skoene koster ¥17.800 (959kr), medens Ciel støvletterne koster ¥19.800 (1067kr). De kan forudbestilles et par dage endnu, indtil den 13 juli 2014, og afsendes til oktober 2014. De kan købes hos Super-Groupies.

Note: Det er ikke sikkert at butikken vil sende til udlandet.

Billederne er fra super-groupies.com

Kilde AFA Channel