Ugens mobil-wallpaper: Kasen Ibaraki

24. juli 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Jeg skifter alligevel jævnligt wallpaper på min mobil, og siden jeg praktisk taget altid ender med noget anime-relateret tænkte jeg at jeg lige så godt kunne dele dem med jer.

Jeg lægger denne “ny runde” ud med Kasen Ibaraki fra de populære fan-lavede Touhou spil.

Siden der er så ufatteligt mange forskellige opløsninger på mobil-telefon skærme og man på det fleste kan tilpasse billedet har jeg ikke lagt så mange forskellige op. For en gang skyld er billederne ikke pixellerede, vil jeg gøre hvad jeg kan for at undgå fremover.

Kasen Ibaraki

640×1136 (iPhone 5)
Ældre iPhones har samme format men mindre opløsning, så de burde bare formindske det

Kasen Ibaraki

1080×1920 (FullHD)
Mange Android kører HD eller mindre udgaver i samme format så burde let kunne formindskes