☆☆★☆☆ | GKN

“Sailor Moon Crystal” MOON PRIDE music video

29. juli 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den japanske idol gruppe Momoiro Clover Z har udgivet den officielle musik video til deres kommende MOON PRIDE single — åbnings temaet til den ny Sailor Moon Crystal anime serie. Man ser en masse animerede scener fra den ny serie i musik videoen.

MOON PRIDE singlen udkommer den 30 juli i to udgaver, Momoclo og Sailor Moon. Den indeholder b-side nummeret Gekkou der er slut temaet i Sailor Moon Crystal anime serien, så man får begge tema sange til serien på én single, det sker ret sjældent for animeer hvor man normalt skal købe to CDer for at få både åbnings- og slut-sang.

Jeg synes den ny sang er udmærket, klart i den bedre ende af moderne anime sange men stadig ikke så fængende eller unik som det gamle tema – men det kan selvfølgelig være der er lidt nostalgi-trip over den holdning. Hvad synes I?

Kilde Moetron