Super Sonico: Yukata Ver. [Daiichi Uchuu Sokudo]

Super Sonico Yukata Ver. [Daiichi Uchuu Sokudo]

2. august 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

FREEing udgiver en 1/8 skala (cirka 20,5cm høj) figur af Super Sonico i en yukata. Figuren er baseret på en illustration ad Tsuji Santa, den original character designer bag Super Sonico, af de tre piger fra Daiichi Uchuu Sokudo til en sommer festival. Figuren fanger festival atmosfæren fint med Super Sonico i en frisk yukata holdene et kandiseret æble i den ene hånd og en kop sirup til at dyppe æblet i i den anden. I klassisk Super Sonico maner kommer figuren også med en dråbe sirup du kan placere på en vis del af hendes krop.

Farvelægningen af figuren er god – men det er den efterhånden på de fleste nyere figurer af en vis (pris)klasse – med en flot sart blå farve på yukataen med en godt spil i de lyse toner der giver en fin illusion af blankt stof.

Super Sonico udkommer til sidst i december 2014 til omkring 545kr og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode.