Evangelion Type-13 Plastic Model Kit [Neon Genesis Evangelion]

Evangelion Type-13 Plastic Model Kit [Neon Genesis Evangelion]

7. august 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Kotobukiya udgiver en 1/400 skala model af Evangelion Type-13 fra Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo, den tredje del af Rebuild af Evangelion film-serien.

Evangelion modellen er designet af kendte skulptører, lavet over en meget detaljeret CAD-model og er verdens første genskabelse af “Final Executor” i plastik. Type-13 er den første “Double Entry” eller tandem Eva Unit, styret af Shinji Ikari og Kaworu Nagisa i filmens højdepunkt. Fuldt leddelt,  ette kit har pre-malede stykker, der ikke kræver ekstra farve ved samling. Drone-våbnene, eller “RS Hoppers,” og deres stativer er inkluderet sammen med stande og AT-felt effekt stykker. Dens bryst plade kan byttes så man kan genskabe den ikoniske fire arm tilstand, og det kan svinge de to spyd, der kan kombineres til ét. Modellen kan sættes på en separat solgt “Flying Base Neo” for at kunne indstilles på alle måder.

Evangelion Type-13 udkommer til sidst i november 2014 til omkring 529kr og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode.