Asuna Cu-poche [Sword Art Online]

Asuna Cu-poche [Sword Art Online]

11. august 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Kotobukiya udgiver en Cu-poche chibi figur af Asuna fra den enormt populære Sword Art Online anime og light novel serie. Hun fik øgenavnet “The Flash” efter hun nedkæmpede monstre med en utrolig hastighed kort efter at blive fanget inde i Alfheim og var en overgang leder af Knights of Blood. Figuren her viser hende i hendes tøj fra Aincrad.

Den fint detaljerede super deforme forme figur har udmærkede detaljer, herunder det karakteristiske flettede hår og rustning. Asuna leveres også med hendes sværd Lambent Light, sin kappe og en liv gauge som set i spillet. Sættet indeholder også tre forskellige udtryk – smilende, bestemt og drømmende – så du kan genskabe alle disse fantastiske Asuna øjeblikke fra animeen, samt en vifte af ekstra hånd dele for at hjælpe dig med at få den helt rigtige stilling.

Asuna udkommer til december 2014 til omkring 251kr og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode.