Tsukiko som maid i shimapan [The Hentai Prince and the Stony Cat]

Tsukiko som maid i shimapan [The Hentai Prince and the Stony Cat]

13. august 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Griffon Enterprises udgiver en 1/7 skala figur af den meget søde Tsukiko Tsutsukakushi fra den populære moe anime serie Henneko (Hentai Ouji to Warawanai Neko / The Hentai Prince and the Stony Cat). Hun kommer i en sød Nekomimi tjenestepige uniform komplet med katte ører, forpoter og hale sammen med en stuepige uniform med sexede hvide knæstrømper, og hendes stilling kunne ikke være mere antydende.

Egentlig er figuren overdrevet ecchi på den måde Tsukiko ligger på alle fire på og stritter med bagdelen og dermed tydeligt viser sine trusser frem, men hendes ansigtsudtryk er så sødt og uskyldigt at man ikke synes det er så slemt ekstremt sexet alligevel og hellere vil klappe hende på hovedet, hjælpe hende op og give hende et kram.

Tsukiko udkommer allerede til til næste måned, september (2014), til omkring 670kr og kan bl.a. bestilles hos J-list.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)