“Seraph of the End” TV anime på vej

Seraph of the End TV anime på vej

29. august 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge Jump SQ kommer der en TV anime adaptation af Takaya Kagamis (forfatter) og Yamato Yamamotos (illustrator) mørke fantasy manga serie Seraph of the End (終わりのセラフ). Der kommer mere information på et senere tidspunkt.

“Seraph of the End” TV anime på vej

Beskrivelse

En dag dukkede en mystisk virus op på Jorden og dræbte alle inficerede mennesker over en alder af 13. På samme tid kom vampyrer frem fra verdens mørke områder og gjorde menneskeheden til slaver. Hyakuya Yuuichirou eren ung dreng, der sammen med resten af børnene fra hans børnehjem, behandles som husdyr af vampyrer. Selv i fangenskab har Yuuichirou dog store drømme. Han drømmer om at dræbe vampyrer. Han drømmer om at dræbe dem alle.

Kilde Moetron