Hatsune Miku kommer med i MapleStory

Hatsune Miku og Vocaloids kommer med i MapleStory

1. september 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den virtuelle diva Hatsune Miku og andre af hendes Vocaloid venner har kastet sig over Nexons MapleStory platforms-MMO-rpg spil, hvor de holder en koncert og er med i en række in-game events.

En af disse events er  et danse rytme spil, den typiske form for Vocaloid spil, hvor spillerne trykker på knapper når de komme frem på skærmen og får loot inspireret af Vocaloids efter hvor godt de klarer sig.

Begivenheden finder sted indtil den 24 september men er desværre ikke tilgængelig for udenlandske spiller – omend Mikus stigende popularitet uden for Japan gør hun kommer mere og mere frem herovre, så det er måske (forhåbentlig) bare et spørgsmål om tid før vi ser sådanne ting i spil rettet mod vestlige gamere også.

Hatsune Miku og Vocaloids kommer med i MapleStory

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)