Satellizer L. Bridget: Button Shirt Ver. [Freezing Vibration] 18+

Satellizer L. Bridget: Button Shirt Ver. [Freezing Vibration] 18+

2. september 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Folk undrer sig måske over hvorfor jeg bringer meget ecchi figurer som denne her, især da den kan give nye fans og deres forældre et forkert billede af hobbyen som helhed, men faktum er at den slags er en del af hobbyen og har mange fans så det er lidt en balance gang. I dette tilfælde kender jeg mindst en læser af denne side der er fan af den noget afdækkede pige.

FREEing udgiver denne store 1/4 skala (40cm) figur af ‘Untouchable Queen’ Satellizer L. Bridget fra Freezing Vibration kun iklædt en skjorte-bluse og undertøj liggende på alle fire.

Freezing Vibration” er den anden sæson af den populære anime-serie, der gik på japansk TV i starten af året og lidt forsinket kommer nu en ny række af 1/4 skala figurer. Den første i rækken er Satellizer L. Bridget, i en fræk ny stilling  og ligesom de på tidligere figurer kan net strømpebukserne fjernes helt og forskellige andre dele af hendes tøj kan sættes på og fjernes til en række forskellige situationer. Den næste der kommer er Elizabeth Mably: Button Shirt Ver som er specielt designet til at blive vist sammen med Satellizer i en fælles opstilling.

Satellizer udkommer til januar 2015, må være noget koldt kun at ligge i undertøj og en tynd bluse på den årstid, og kan bl.a. forudbestilles host Tokyo Otaku Mode for 1123kr.