X-Plus udgiver en kolossal 41cm høj figur af Super Sonico, Nitroplus multitalent maskot karakter, der er kendt for hendes “rigelige” proportioner. Billederne i galleriet viser en japaner ved siden af så man virkelig kan se hvor stor hun er – nej, det er ikke fordi japanere er små.

Som ofte holder Sonico en pause på stranden, men denne gang nyder hun en lækkert udseende döner kebab. Selv klædt i en bikinier Sonico er altid klar til at optræde og er stadig iført sit navn og sit velkendte headset selv på hendes fridag.

Med den størrelse forventer man også en god kvalitet og detaljegrad, både i farvelægning og modellering, og Sonico skuffer ikke på nogen af områderne. Der er et fint, sart farvespil i hendes lyserøde hår og der er virkeligt mange detaljer i modelleringen af hendes krop, se f.eks. alle kurverne omkring hendes mave. Jeg kan især godt lide hendes armbånd, det ligner virkelig at det er fluffy stof og ikke plastik, og maden hun holder.

Sonico udkommer om inden ret længe, her til sidst i september 2014, og kan bestilles hos Tokyo Otaku Mode til en pris der ikke er så stor taget hendes egen store størrelse i betragtning, 932kr.

Kategoriseret i: