Asuna & Yui Vignette Figure [Sword Art Online]

Asuna og Yui Vignette Figure [Sword Art Online]

14. september 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Penguin Parade udgiver en “dobbelt” figur af Asuna og Yui fra den populære light novel og anime Sword Art Online siddende på en flot base der forestiler det træhus Kirito og Asuna flyttede ind i efter at de blev gift.

Figuren genskaber en blid scene der viser den glade Yui og den blide Asuna som om de var mor og datter. Sengen, gulvet og andet tilbehør på basen er alle nøje detaljeret for at skabe en hjemlig atmosfære.

Det er en rigtig afslappet og sød opstilling af to meget søde piger der danner en virkelig rolig og blid familie atmosfære med to der har det rart sammen.
Det hele er farvelagt i meget sarte farver, hvilket understøtter stemningen, og der er en flot grad af gradueringer og skygger i farverne. Det samme gælder modelleringen, der også har en god grad af detaljer både på pigerne og den flotte baggrund. De har fanget deres design på tegningerne fra romanerne godt i udseendet også, og i det hele taget emmer figuren af ro og familie-agtig idyl.

Asuna og Yui kan købes til januar 2015 og kan forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode for 1305kr.