Junketsu no Maria TV anime info

Junketsu no Maria TV anime info

14. september 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den officielle anime hjemmeside til den kommende tv-anime, Junketsu no Maria (Maria the Virgin Witch / Maria Jomfru Heksen), har afsløret de vigtigste blandt folkene bag og at produktionen IG står for anime produktionen.

Junketsu no Maria TV anime info

Beskrivelse
Historien følger Maria, den mest magtfulde heks, der bor i Frankrig under Hundredårskrigen. Hun foragter krig, så hun hindrer kampe med sine stærke magiske kræfter. Hendes indblanding med hendes succubus Artemis og Incubus Priapos har vakt opmærksomhed i himlene, så Ærkeenglen Michael udsteder en bekendtgørelse. Når Maria mister sin mødom, hun vil også miste sine magiske kræfter. En smuk engel ved navn Ezekiel skal holde øje med Maria og sørge for at heksen ikke bruger magi foran folk, men Maria fortsætter med at bruge magi alligevel.

Stemmelæggere
Maria – Kanemoto Hisako
Artemis – Hikasa Yoko
Priapos – Komatsu Mikako
Ezekiel – Hanazawa Kana
Joseph – Ono Kensho
Micheal – Inoue Kikuko

Officielle hjemmesider
http://junketsu-maria.tv/
https://twitter.com/JunketsuMariaTV

Kilde Kitakubu