Nendoroid Haruka Koumi [Rail Wars]

Nendoroid Haruka Koumi [Rail Wars]

18. september 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

TOMYTEC udgiver en nendoroid af den sky men kloge Haruka Koumi fra tog serien Rail Wars.

Rail Wars foregår i en en alternativ udgave af Japan hvor jernbanerne blev aldrig privatiseret. Hovedpersonen er Naoto Takayama, der drømmer om et stabilt offentligt job hos sin nations mest fremtrædende transport udbyder. Men han bliver sat ind i en sikkerhed division med nogle temmelig mærkelige teammedlemmer herunder Haruka Koumi – en genert og nervøs pige, som er meget god til at studere, men ikke så god i felten. Haruka kommer med sin pistol plus et mål med absolut ingen skudhuller i, hendes hund Keiyon og en transportkasse til ham, tre udskiftelige ansigts udtryk (normal, uroligt og smilende) samt et sæt af alternative arme som kan nå rundt om hendes fyldige barm.

Det er oplagt (og nok meningen) at hun skal stå sammen med den selvsikre og kamp-erfarne kollega Aoi Sakurai for det ultimative transport politiarbejde. Man kan f.eks. genskabe scenen med bomben i hunde-transportkassen når man har dem begge.

Haruka Koumi udkommer til december 2014 og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode for 247kr.