Tantei Opera Milky Holmes TD ny serie til januar 2015

Tantei Opera Milky Holmes TD ny serie til januar 2015

23. september 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge den officielle hjemmeside er en ny Milky Holmes TV-anime-serie med titlen Tantei Opera Milky Holmes TD i produktion. Det nye projekt får premiere på japansk TV til januar 2015, men en særlig tidlig visning af afsnit 1 og 2 vil blive vist på Tokyo MX den 31 december 2014.

Tema sangen “Overdrive” vil blive udført af Milky Holmes. Slut temaet vil blive sunget af Emi Nitta, der også vil lægge hendes stemme til en ny karakter ved navn Marine Amagi.

Beskrivelse

Der har været mange tilfælde af stjålne sange for nyligt blandt idoler i Yokohama Distriktet. Selv super idolet Marine Amagis hit sang “Kiseki no Uta” blev taget væk. På anmodning af Marine begynder Milky Holmes holdet at undersøge sagen.

Tantei Opera Milky Holmes TD ny serie til januar 2015

Kilde Yaraon
Kilde Moetron