Onechanbara Z2 Chaos TGS 2014

26. september 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Det fanservice orienterede zombie dræber spil Onechanbara Z2 Chaos fik en del opmærksomhed for det spøjse reklame på det senste Tokyo GameShow, hvor de lod folk spille den nyeste udgave af spillet gennem en af hovedpersonernes store bryster.

Onechanbara Z2 Chaos TGS 2014

Onechanbara Z2 bliver nok ikke et af de mest populære spil, men etteren blev alligvel rimeligt kendt. Spllerne har rollen som en af franchisens trademark cowboy bikini samuraier der skal stoppe store mængder udøde og groteske monstre.

En gameplay trailer

En video der viser de afslørende bonus kostumer som dem der køber første-udgaven af spillet får med

De bikini klædte zombie-dræbere i Onechanbara Z2 er klar til at møde fans i Japan den 30 oktober på PlayStation 4 konsollen. Spillet er regionsfrit (dvs kan spilles på euroæiske konsoller også, men tekst er på japansk) kan forudbestilles hos PlayAsia til 406kr

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)