Den allerførste i Good Smile Companys nye mecha figur serie “Good Smile Arms” er en action figur af Chamber fra den populære anime-serie Gargantia on the Verdurous Planet. Figuren er 1/50th skala og dermed 19cm høj.

De forskellige våben fra serien er inkluderet, samt effekt dele så man kan vise den svævende i luften i flyvende tilstand. Den er også en fuldt artikuleret action figur så man kan sætte den i alle mulige stillinger og scener.

GOOD SMILE ARMS er en ny bevægelig figur serie fra Good Smile Company der er baseret på temaet “mecha”, med fokus på at bevare de indviklede, skarpe designs af mecha og andre robotter mens det stadig tillader stor frihed til at have figurerne så bevægelige som muligt. Good Smile Company vil bruge alle de evner de har til at farvelægge figurer i serien, så der er mulighed for farver og teksturer der passer til den individuelle detaljerede model og videre bringe den unikke tilstedeværelse af mecha designs. Serien vil også være en større skala i forhold til de fleste bevægelige mecha figurer og vil ikke kun indeholde robotter fra anime men også fra forskellige spil og andre medier.

Chamber udkommer til maj 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos HobbyLink Japan til 1026kr.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,