Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Japan generelt

Tyggegummi laves til smukke fyre

Tyggegummi laves til smukke fyre

Slik-firmaet Lotte har en hjemmeside kaldet Crazy Gum Broadcasting Station for deres tyggegummi-produkter. Via den hjemmeside har de nu begyndt en ny kampagne Gum Boyfriend Ballots med fem “elskere til din mund” der er flotte antropomorfe (menneskelig-gjorte) udgaver af Lottes tyggegummi mærker Black Black Gum, Xylitol, Acuo, Green Gum og Fit’s.

Tyggegummi laves til smukke fyre

Kampagnens hovedperson er en kvindelig high school elev på privat-skolen Kamu Academy. Hun bliver en dag pludseligt forvandlet til en tand (ja, du læste rigtigt), men så dukker fem flotte fyre, der faktisk er tyggegummi, op og hendes fredelige skoledage er nu ovre og erstattet med romantiske øjeblikke.

Tyggegummi laves til smukke fyre

De har sørget for at det er populære stemmelæggere bag fyrene: Kazuya Nakai er Black Shigeki, Tomokazu Sugita er Kishiri Shirakaba, Yuki Kaji er Akuo Seiryo, Kenichi Suzumura er Gurin Shinryoku og Hiro Shimono er Fuitsu Yawaraka.

Den officielle hjemmeside Gum Boyfriend! Special Page

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X